Biliárdasztal és biliárd kellék kedvező áron!

Cégünk biliárdasztal és biliárd kellék forgalmazással foglalkozik.
Elérhető árú termékeket kínálunk szórakozóhelyekre, klubokba, illetve otthoni használatra. Reméljük nálunk Ön is megtalálja a megfelelőt!

Szállítási feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a megrendelést követő munkanap kezdetétől számítva 72 órán belül, de általában hamarabb, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Az áruházunkból megrendelt termékeket a G4s futárszolgálat szállítja ki Önnek munkaidőben.

Szállítás módok:

A csomagolási költséget nem számoljuk fel, de a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott termék súlyától függ. Az Ön által megrendelt készleten lévő termékeket a megrendelést követő munkanap a szállító cég a telephelyünkön felveszi és a megadott címre kiszállítja.

Szállítási költség:

  • 0,1-10kg: 1490 Ft
  • 10,1-20kg: 1750 Ft
  • 20,1-30kg: 2390 Ft

Ha olyan terméket kíván megrendelni amit a futárszolgálat nem tud kiszállítani (azaz a csomag súlya meghaladja a 30 kg-ot és nem osztható többrészre pl.: cso-cso vagy biliárd asztal), úgy előzetes egyeztetés után kiszállítjuk a kért terméket előre megbeszélt szállítási költségért.

Ha csomag súlya meghaladja a 30 kg-ot, de több egységre bontható, akkor a futárszolgálat szintén kiszállítja a termékeket, csomagonként a fent ismertetett súlyértékek alapján összegezve a szállítási költséget.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. (Kivéve a futárszolgálattal nem szállítható termékek szállítási költségét, mivel azok szállítási díját telefonos egyeztetés alapján határozzuk meg. Természetesen, ha ebben az esetben nem megfelelő Önnek a szállítási költség, szintén elállhat a vásárlástól.)

A számla és a garancia levelet a kiszállított csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elérhetőségeink:

+36-70-944-1900
+36-1-352-1628
1117 Bp. Budafoki út 111-113.
H-Cs: 8:00-16:30, P 8:00-15:00
uzenet@biliardcentrum.hu