Biliárdasztal és biliárd kellék kedvező áron!

Cégünk biliárdasztal és biliárd kellék forgalmazással foglalkozik.
Elérhető árú termékeket kínálunk szórakozóhelyekre, klubokba, illetve otthoni használatra. Reméljük nálunk Ön is megtalálja a megfelelőt!

Szállítási feltételek:

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a megrendelést követő munkanap kezdetétől számítva 72 órán belül, de általában hamarabb, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Az áruházunkból megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja ki Önnek munkaidőben.

Szállítás módok:

A csomagolási költséget nem számoljuk fel, de a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott termék súlyától függ. Az Ön által megrendelt készleten lévő termékeket a megrendelést követő munkanap a szállító cég a telephelyünkön felveszi és a megadott címre kiszállítja.

Szállítási költség:

  • 0-2kg: 1570 Ft
  • 2-5kg: 1770 Ft
  • 5-10kg: 1830Ft
  • 10-15kg: 1930 Ft
  • 15-20kg: 2030 Ft
  • 20-25kg: 2130 Ft
  • 25-30kg: 2230 Ft
  • 30-40kg: 3100 Ft

Nagyobb mennyiségű vidéki megrendelés esetén a szállítási feltételeket személyesen egyeztetjük. Lehetőség van az áru személyes átvételére is budapesti szaküzletünkben. Nagyméretű árucikk megrendelésénél (például biliárdasztal, tájfunasztal) vidékre 100 Ft+ÁFA/oda-vissza km fuvardíj fejében szállítunk Magyarország területén (saját járművel), Budapestre 20 000 Ft-ért. Az ár nem tartalmazza a rakodás és az esetleges összeszerelés díját, mindez külön megállapodás tárgya.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. (Kivéve a futárszolgálattal nem szállítható termékek szállítási költségét, mivel azok szállítási díját telefonos egyeztetés alapján határozzuk meg. Természetesen, ha ebben az esetben nem megfelelő Önnek a szállítási költség, szintén elállhat a vásárlástól.)

A számla és a garancia levelet a kiszállított csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elérhetőségeink:

+36-20-594-9127
uzenet@biliardcentrum.hu
1158 Budapest Késmárk utca 32.
Webes ügyfélszolgálat: H-P 9:00-17:00
Üzlet: H-P 9:00-18:00, szombat és vasárnap zárva